توسعه وب

دلیل استفاده از web API و Geocoding APIچیست؟

زمان مطالعه: ۵ دقیقه

API یک رابط کاربردی برنامه نویسی است که برای برنامه نویسان همچنین اهمیت بسیاری دارد. استفاده از API در فرمول های برنامه نویسی، برای کاربران نیز مفید است.


API چیست؟

API یک رابط کاربردی بین برنامه است که برای برنامه نویسان اهمیت بسیاری دارد. API یک رابط در برنامه بوده که به سایر نرم افزار و اپلیکیشن های دیگر اجازه ارتباط با خود را می دهد. برای فهم بهتر API ها ، به مثالی در خصوص Web API اشاره می کنیم.

API

WEB API یعنی چه؟

WEB API یک بستر است که به ما در پیاده سازی ساده تر سرویس های متکی بر HTTP کمک می کند.API  ها در تمام برنامه نویسی ها لحاظ می شوند. با این حال برای کاربران مخفی بوده و قابل نمایش به آن ها نیست. فرض کنید شما یک متن را کپی کرده و می خواهید در نرم افزار دیگری پیست کنید. این امکان، توسط API که در فرمول برنامه نویسی آن اپلیکیشن استفاده شده، میسر می شود. استفاده از API ها در نهایت منجر به راحت ترشدن امور برای کاربران اینترنتی می گردد.

معروف ترین Web API ها

محبوب ترین API ها، مربوط به رابط های برنامه نویسی وب است. برای مثال می توان به google maps API، Twitter API و غیره، به عنوان پر طرفدار ترین Web API ها اشاره کرد. هر کس با هر سطح نیاز و دانشی، می تواند از API ها استفاده کند.

API ها

کاربرد Web API

ساده ترین کاربرد Web API برای کاربران را در مثال بالا توضیح دادیم. همچنین اگر شما یک برنامه نویس هستید و قصد دارید یک برنامه جدید در دنیای وب ایجاد کنید، به شما پیشنهاد می کنیم که پیش از انجام این کار، به کتابخانه هایی که API های مختلف در آن ها وجود دارد، مراجعه نمایید. این کار مسیر شما را هموار تر می نماید و سرعت کارتان را بهبود می بخشد.

نکته مهمی که باید مد نظر قرار دهید، زبان برنامه نویسی شما است. در وب از زبان های مختلفی برای برنامه نویسی استفاده می شود. برای مثال، PHP, JAVA, PYTHON، تعدادی از این زبان ها می باشد. برای نمونه، توییتر تعدادی از این کتابخانه ها را در Wiki API خود ارائه می دهد.

API ها

Geocoding API

با گسترش ارتباطات، کاربرد اینترنت نیز روز به روز بیشتر می شود. همچنین زندگی ما به پیشرفت تکنولوژی نیازمند و وابسته شده است . بنابراین صاحبان کسب و کار های مختلف، برای بهبود بخشیدن به مشاغل خود، از تکنولوژی های روز بهره می برند.

می توان یکی از مواردی که در این امر، سهم بزرگی دارد را آنالیز وضعیت مشتریان دانست. به عنوان مثال، بسیار بهتر است که این شرکت ها بتوانند خود را روی نقشه به کاربران نشان بدهند. در این صورت کاربران بیشتری آن ها را پیدا کرده و ممکن است مشتری آن ها شوند.

این فرایند، توسط Geocoding API امکان پذیر است. کارکرد سرویس Geocoding API به این صورت است که آدرس ها را به مختصات جغرافیایی (طول و عرض جغرافیایی) یا به شکل معکوس، تبدیل می کند. به این ترتیب، می توانید نقاط مختلف را روی نقشه یا موقعیت یاب پیدا کنید. برای توضیح بهتر به این مثال توجه کنید.

Geocoding API

Geocoding API در چه مواردی استفاده می شود؟

در سیستم های اطلاعات جغرافیایی، برای یافتن مختصات یک آدرس و مکان استفاده می گردد. در ویکی پدیا در توضیح Geocoding آمده که فرایند محاسباتی برای تبدیل توضیحات آدرس پستی به مکانی در سطح زمین (نمایش مکانی در مختصات عددی) است.

از طرفی دیگر می توان آن را جغرافیای معکوس دانست. چراکه این فناوری، مختصات جغرافیایی را به توضیحی از یک مکان، که در بیشتر مواقع همان آدرس است، تبدیل می کند. Geocoding API به آدرس ها، شبکه خیابان و جاده و مرز های پستی و اداری متکی است.

تاثیر Geocoding API ها در تجارت های کوچک و بزرگ

موفقیت واقعی زمانی است که مشتریان بدانند کجا و چه زمان، بهترین انتخاب برای خرید کردن است. Geocoding با همکاری GPS این امر را قابل اجرا می سازد. همانطور که گفته شد، بسیاری از مشاغل کوچک و بزرگ از این خدمات استفاده کرده و وضعیت بازار را تجزیه و تحلیل می کنند.

در ادامه از نتایج حاصل شده، برای گرفتن بهترین تصمیمات تجاری استفاده می نمایند. این امر را در اصطلاح Geomarketing می نامند. همچنین بازاریابان نیز برای تبلیغ محصولاتشان از این فناوری استفاده می کنند.

دریافت اطلاعات مکانی

همچنین این فناوری در دریافت اطلاعات مکانی مشتریان نیز کمکتان خواهد کرد. به محض اینکه افراد موبایل خود را روشن کنند، می توانید مختصات دقیق آن ها را از طریق GPS تلفن همراهشان بررسی نمایید. به این ترتیب به راحتی با سایر داده ها ادغام می شود.

بعضی از شرکت های بزرگ، برای ارتباط بهتر با مشتریان خود، در زمان های خاص و از طریق ارسال پیام، با آن ها ارتباط برقرار می کنند. در انتخاب زمان مناسب برای این ارتباط، از فناوری Geocoding یا موقعیت جغرافیایی معکوس استفاده می نمایند.

نحوه پیدا کردن یک Geocoding

بهترین راه برای پیدا کردن یک Geocoding دقیق این است که به آن نقطه رفته و GPS دستگاهتان را روشن کنید. سپس آن نقطه را در map دستگاهتان، علامت گذاری نمایید. با این حال ممکن است هزاران نقطه مختلف را بخواهی نشان گذاری کنید. بنابراین نمی توان تنها به این روش اکتفا کرد. طریق جایگزین را درون یابی می نامند. از آنجایی که درون یابی دقت زیادی را به این فناوری می افزاید، این روش از آدرس فیزیکی دقیق تر است.

Geocoding

نوآوری هایی اینترنت API ها

تمامی نوآوری هایی که در زمینه اینترنت صورت می پذیرد، همگی برای ارتقاء کیفی سطح زندگی برنامه ریزی می شوند. Web API و Geocoding API، و همچنین مثال های یاد شده، تنها بخشی از نمونه های بی شمار این فناوری است.

API ها مدتی طولانی به صورت های دیگری وجود داشتند. ممکن است اولین ارتباط میان برنامه ها بر اساس API نبوده باشد. با این حال امروزه، بخش مهمی از برنامه نویسی هر نرم افزاری، به خصوص در حوزه وب را شامل می گردد.

با وجود همه مسائلی و مشکلاتی که گریبان گیر برنامه نویسان شده، اما توسعه دهندگان اپلیکیشن ها و برنامه های مختلف، اشتیاق زیادی در استفاده از API ها دارند. همچنین کاربرد های  این برنامه های کاربری بر همگان عیان است.

5/5 - (2 امتیاز)
پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *